INFORMATION FRA RIDECENTERET ANG. CORONAVIRUS

INFORMATION FRA RIDECENTERET ANG. CORONAVIRUS

RIDECENTER.

1. januar 2022

Vi håber alle har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år. På mandag starter rideskolen op igen efter juleferie og derfor skal alle der kommer på ridecentret, følge disse restriktioner, der foreløbig gælder til den 17. januar:

  • Alle over 12 år bærer mund- bind eller visir, når man opholder sig på en indendørs idrætsfacilitet f.eks. ridehaller, stalde, rytterstuer osv.(dette gælder ikke når personer sidder ned, udøvere dvs rytterne, medarbejdere, personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet der gør, at de hverken er i stand til at bære mundbind eller visir.)

  • Du skal sørge for opretholde en god hygiejne, spritte af og vaske hænder, holde afstand, nyse i ærmet osv.

  • Personer der er sendt hjem fra skole eller arbejde, fordi de skal testes, skal heller ikke møde op på ridecentret, før der forligger en negativ test og sundhedsstyrelsens regler er fulgt. 

  • Hvis du har sygdomstegn, så bliver du hjemme!

 

RIDEFYSIOTERAPI.

29. november 2021

Krav om mundbind

Der er fra i dag igen krav om mundbind i sundhedssektoren.

Kravet gælder for besøgende, patienter og medarbejdere på offentlige og private sygehuse og klinikker, praksissektoren og kommunale sundhedstilbud.

Med hensyn til undtagelser til krav om mundbind, så er man som personale undtaget fra at bære mundbind, når man opholder sig bag afskærmning eller i lukket personalerum, hvor kun personaler må komme.

 

  

FOREBYG SMITTE PÅ RIDECENTERET.

For at beskytte brugerne af ridecentret mod mulig smitte, samt deres pårørende, beder vi alle bruger om at følge anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen: 

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder

  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt

  4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen

  5. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker. Hold afstand og bed andre om at tage hensyn.