Ny LFHR Rangliste for alle stævner

Ny LFHR Rangliste for alle stævner

På generalforsamlingen 2019 blev det besluttet at LFH Rideklub opretter ranglister som tæller alle stævner.

Ranglisterne tæller fra Januar 2019 og for at alle kan have mulighed for at få placeringer med i dette første år, så har vi valgt, at resultater kan indberettes frem til 30. april. Derefter er det senest 2 måneder efter stævne.

Ranglisterne er lavet så alle medlemmer har muligheden for at ende ud som Ranglistevinder i en eller flere discipliner som er delt i pony og hest kategori der hvor det ifølge DRF er muligt.

Vi håber at I får glæde af de nye ranglister og det bliver spændende at se hvor mange der starter stævner rundt om i landet for LFH Rideklub.

 

                                    Med venlig hilsen

                                    Bestyrelsen i LFH Rideklub

 

 

Rangliste pointsystem for LFH Rideklub.

Rangliste for alle stævner, for alle ryttere der rider for LFH Rideklub.

Ranglisten er lavet for alle stævner, både udenbys og hjemme. Husk at indberette stævner redet på hjemmebane, hvis du ønsker at disse skal tælle med.

Ranglisterne er opdelt i 10 kategorier:

  • Dressur hest
  • Dressur pony
  • Spring hest
  • Spring pony
  • Military hest
  • Military pony
  • TREC
  • Distance
  • Breddeaktiviteter
  • Voltige

Placeringer tæller efter nedenstående pointsystem og gælder stævner arrangeret af klubber under Dansk Rideforbund eller FEI. Stævnet skal være på Equipe, Rideforbund.dk eller FEI SportApp og du skal være startet for LFH Rideklub.

Placeringer efter placeringstabellen.

Pointsystem fungerer som følgende:

1 plads 12 point

2 plads 10 point

3 plads 8 point

4 plads 6 point

øvrige placeringer giver 4 point

Spring metode B0 3 point.

Ved indberetning af Military og TREC - resultater er det kun det samlede resultat der tæller og ikke delresultater som f.eks. en 1. plads efter dressuren eller PTV.

For at en placering tæller til ranglisten skal du huske at indberette dine resultater senest to måneder efter stævnets afslutning.

Resultatet indberettes med et billede af placeringen på Equipe, Rideforbund.dk eller FEI Sportsapp, som sendes til Rangliste ansvarlig i klubben. Kommer resultaterne senere tæller de ikke med på ranglisten! Rangliste ansvarlig er Tina Jørgensen, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

(OBS! 2019 er første år, derfor kan resultater fra januar og frem indberettes indtil 30 april 2019).

Der er flere af klubbens medlemmer som har mere end én hest/pony som de starter på. Du må gerne indberette resultater til ranglisten på alle de heste/ponyer du rider, men når placeringerne på ranglisten skal findes inden generalforsamlingen, vil det kun være den bedst placerede hest/pony der tæller med. Dvs. at en rytter kan ikke blive nr. 1, 2 og 3 på ranglisten, fordi rytteren har 3 gode heste, men kun nr. 1, hvorfor 2. og 3. pladsen vil blive givet til de øvrige bedst placerede ekvipager på listen.

Ranglisterne løber et kalenderår ad gangen, og når generalforsamlingen afholdes, som regel i marts måned året efter, vil vinderne få overrakt en flot roset. Der uddeles placeringer på ranglisten efter placeringstabellen.

Held og lykke på stævnepladserne.