Lolland Falster Hestesportscenter er et ridecenter etableret i 2009 og beliggende i Kettinge på Østlolland. 
Centeret er en tidligere betonfabrik, som er ombygget til et moderne ridecenter med gode faciliteter. 

Målet med ridecenteret er at skabe et center, hvor der er mulighed for at dyrke forskellige discipliner indenfor ridesporten, hvor sikkerheden er i top, hvor dyr og mennesker trives og føler sig godt tilpas.

Ridecenteret råder over en 25x70 m. ridehal og en isoleret handicapvenlig 20x30 m. ridehal, med opvarmet rytterstue, rampe og lift til opsidning, handicaptoilet og handicapparkering. Sovesal, 2 stk sadelrum, 20x60 m. dressurbane, 40x60 m. udendørs springbane. Direkte adgang til ridestier i vores Grusgrav i Kettinge med 20 terrænspring på 60-100 cm. 

Med de handicapvenlige faciliteter er ridecentret med i FGH, Foreningen for Godkendte Handicapridecentre. Derudover har LFH-Rideklub og Lolland-Falster Køreforening tilholdssted hos os og er værter for mange arrangementer på stedet.  

Hvorfor vælge os?

Vision/målsætning:

Visionen med dette center er at skabe et velfungerende ridecenter hvor sikkerheden, det sociale samvær og dyrevelfærden er prioriteret rigtig højt.

Vores mål er at skabe et attraktivt sted, hvor alle folk er velkomne, uanset hvilket niveau man rider på eller om man slet ikke rider eller har med heste at gøre.  Stedet skal være et rart sted at være og vi lægger vægt på det sociale samvær og at man behandler hinanden ordentligt. Derudover vil vi gøre alt for at sikkerheden er i top ved omgang med hestene.

Hvad gør vi?

Vi vil skabe et attraktiv sted og derfor stiller vi nogle simple krav til jer der vil benytte ridecentret, så vi kan have et velfungerende center med en god atmosfære.

For at stedet kan fungere er det vigtigt at hestenes velfærd er i orden og det kommer i første række dvs. før rytterens behov, konkurrence, ambitioner osv. Hestene behandles på den bedst tænkelige måde og deres sociale behov med andre heste bliver opfyldt så vidt muligt.

Hvad forventer vi?

Vi har ingen store forventninger til dig, men for at alle føler sig velkomne, hilser alle på hinanden og siger goddag og farvel, når man kommer og går på stedet. Man behandler hinanden med respekt og der tages hensyn, hvis der er behov for dette.

Hvad gør du?

Sikkerheden kommer før alt andet, og derfor er der hos os regler for hvordan man omgås hesten, som f.eks. indebærer hvilket fodtøj og tøj man har på, og hvordan man opfører sig når man er sammen med hestene. Derudover er det vigtigt at man overholder de regler og anvisninger der bliver givet, når man opholder sig omkring hestene.

Centeret skal være et attraktivt sted, hvor folk kan lide at være. For at det kan opfyldes er det vigtigt at faciliteterne er i orden, dvs. rengjort og vedligeholdt. Alle der opholder sig på stedet skal være med til at holde orden, derfor behandler man tingene ordentligt og rydder op efter sig.

Klubtøj

Køb her

 

 

 

 

 


 

Grusgraven er lukket

 Læs mere her

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies
OK Nej tak