Jubilæumsår

Jubilæumsår

2009

År 2009 var året, hvor LFH slog dørene op til et nyt moderne ridecenter i Kettinge.

Efter 2 års ombygning af den gamle betonvarefabrik i Kettinge, kunne vi den 29. august holde indvielse og byde rideskoleelever, opstaldere og ridefysioterapi-ryttere velkommen.

Ridehus og Rideklub

Siden 2009 er der sket meget, og flere er kommet til. Vi har fået et stort flot ridehus, udvidet stalden og i 2014 tog en flok engagerede forældre initiativ til, at starte LFH-Rideklub. Udover at rideklubben overtog de små arrangementer, der var på ridecentret, har de været vært for flere stævner, kurser, junioraktiviteter, samt opbygget en velfungerende biks, der har solgt mad til flere store arrangemente

Fest

Ridecentret og rideklubben vil gerne markere jubilæumsåret 2019, ved at holde en jubilæumsfest den 31. august for medlemmer og andre der har relation til LFH/LFHR.

Konkurrencer 

Vi har lavet en månedlig konkurrence, hvor man via facebook kan lægge et billede op med forskellige temaer, som har relation til LFH eller LFHR.
Vinderen vil få en flot jubilæumsroset til Jubillæumsfesten.

Der vil ligeledes, ved hvert arrangement være en lille ekstra konkurrence, hvor man har mulighed for at vinde en jubilæumsroset.  

 

Vi håber at alle LFHR´s medlemmer vil bakke op, og gøre 2019 til et festligt år på LFH.